Laatste Updates

De Laatste Updates

Nieuwe Post!! (25-02-2021)
0

tioletten renovatie

(30 December 2020)
 
Assalamu alaykum beste broeders en zusters,
Met de wil van Allah swt is het eindelijk zo ver, wij zijn begonnen met het renoveren van de wudhu-ruimte van de mannenkant. Na de hele maand Ramadan te hebben ingezameld is het dankzij Allah swt en daarna jullie vrijgevigheid gelukt om genoeg geld in te zamelen om dit project te starten .Er is nog wel een hoop werk voor de boeg, maar wij zullen jullie up-to-date houden in shaa Allah.
Renovatie Toiletten
Voortgang 100%

                                                                                                                                                                                                                                                    !السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Beste broeders en zusters, Middels dit bericht willen wij iedereen die heeft meegeholpen aan de renovatie bedanken! Met de wil van Allah en met jullie steun is dit geweldige eindresultaat bereikt. Alhamdoelliah🤲🏽 We willen dan ook iedereen bedanken voor zijn hulp en inzet. Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen en dit zwaar laten doen wegen op jullie weegschaal. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan het bovenstaande filmpje!

 

Baraka Allahoe Fiek Waxaan halkan fariin ugu diraynaa dhamaan dadkii ka qeyb-qaatey mashruucii dib u dhisida musqulah Marka hore wa Alle (sw) mahadiis, iyo dhamaan inta kale ee naga caawisay, waxaan Allah (sw) idiin kaga baryeynaa in uu idin ka abaal mariyo miisaanka xasanaadka idiin saaro. Ma xiiseynaysaa sidey noqotey? Ka daawo filmkan!

Covid-19 update

Assalamu alaikum waraxmatullahi wabarakatu.

Beste dienaren van Allah. Wij willen u op de hoogten houden van de nieuwe regelgeving van Islamtisch centrum Quba. Wij hopen dat een ieder van jullie zich netjes aan de regels houdt.

Islamitische  centrum Quba is een stichting die in 2008 in het leven is geroepen om te informeren, onderwijzen, begeleiden en adviseren op het gebied van de Islam. Een geweldig groot centrum dat ruimte biedt voor een moskee, vele  da’wah-projecten, islamitische uitvaart en nog veel meer. Alle lof en dank behoort slechts toe aan de Heer der werelden, die ons hiermee heeft begunstigd.

De stichting levert verschillende islamitische en maatschappelijke diensten. Dit doen wij onder andere door gekwalificeerde en ervaren imams en geleerden in te zetten op hun vak gebieden binnen onze stichting. Onze voornaamste doel is een omgeving te creëren waarin kennis centraal staat.

In deze tijd waarbij onderwijs centraal staat en kennis overal te verkrijgen is, is het belangrijk om te zorgen dat de juiste kennis op de juiste manier vergaart wordt. Daarom hebben wij Darul-qalam opgericht, dat zich richt op het onderwijzen volgens de islamitische richtlijnen.
Ons onderwijs is zorgvuldig gebouwd rondom de kernwaarden van de islam, zodat onze studenten op de juiste fundamenten opgevoed en opgeleid worden.

VOOR MEER INFO BEZOEK ONZE WEBSITE

Markaz Quba online

5/5